Nézze meg új redőny webáruházunkat is!

www.redonywebaruhaz.hu


Műanyag redőny AKCIÓ!

műanyag redőny ajándék redőny automata

Műanyag redőnyeinket most motorral szerelve is kérheti!

A redőnyÁRUHÁZ webáruházaiban minden redőnyhöz ajándékba adjuk a redőny automatát!


Termékbemutató videók a youtube csatornánkon:

redőny videó a redőnyáruház csatornánkon


Kefés redőny gurtni bevezető

kefés redőny gurni bevezető Kefézett mini gurtni bevezető
A redőnytokból a lakásba vezeti be a gurtnit. A kefe szerepe szigetelés és a kisebb rovarok bejutásának megakadályozása.
Ára: 285 Ft/db
Kosárba tesz:

db kefés bevezetőt.


 
Miért a redőnyÁRUHÁZ?
Mert:
  • - folyamatosan bővülő alkatrész választékkal,
  • - havonta más-más akcióval,
  • - egyre több késztermékkel,
  • - házhozszállítással,
  • - garanciával
  • - nagykereskedelemmel,

Segítjük aki hozzánk fordul. Mert ha redőny alkatrész, akkor redőnyÁRUHÁZ

Házhoz visszük!

Alkatrészeinket és késztermékeinket is csomagszállító cégeken keresztül juttatjuk el az Ön otthonába. A megrendelt termékeket a csomag  kézhezvételkor kell kifizetnie a futárnak.

Minden megrendelést visszaigazolunk, csak ezután történik a postázás.

Rendelését a weboldalon, e-mailben és telefonon is leadhatja. Csomagolási költséget nem számolunk fel. A szállítás pontos költségét visszaigazoláskor közöljük. Adatait bizalmasan kezeljük.

Segítség!

Alkatrész kiválasztásánál akadt el, vagy csak nem tudja mi a pontos neve annak az alkatrésznek amire szüksége lenne? Bármilyen árnyékolástechnikával kapcsolatos kérdését felteheti munkatársainknak! Szakembereink hétfőtől-péntekig reggel 8 órától, 18 óráig a rendelkezésükre állnak. Kérdéseit e-mail-ban vagy az oldalon elhelyezett űrlapokon keresztül is felteheti. Kérdés előtt elolvashatja a gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K.), amiben talán választ is kaphat kérdésére.

Alkatrészek

Árnyékolástechnikai alkatrészek közül a redőny alkatrészek a legkeresettebb termékek. A redőnyÁRUHÁZ segítségével Ön is megjavíthatja redőnyét. A mai korszerű redőnyök nagy része könnyen javítható, próbálja ki! Bármilyen szereléssel kapcsolatos kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink segítségére lesznek! A redőnyÁRUHÁZzal Önnek is sikerülni fog a redőnyjavítás!

Késztermék

Késztermékeink között az összeszerelt árnyékolástechnikai termékek találhatóak meg, amelyek összeszerelve kompletten kerülnek postázásra. Ezeket a termékeket Önnek kell felszerelnie/ felszereltetnie, így jelentősen olcsóbban juthat hozzá új árnyékolójához. Nincsenek rejtett költségek, a felszereléshez szükséges információkat, szerelési anyagokat ingyenesen biztosítjuk.

Nagykereskedelem

Vállalkozásunk redőny alkatrész nagykerekedelemmel is foglalkozik. Nagykereskedelmi partnerünk szeretne lenni? Kérjük e-mail-ben vegye fel velünk a kapcsolatot. A folyamatos alkatrészellátás, terméklista bővítés, alacsony ár miatt érdemes minket választania. Összeszerelt méretre gyártott termékeket is készítünk partnereink számára.

Egy pár szóban Rólunk.

2009 nyarán indítottuk el webáruházunkat. Az ötletet az adta, hogy ma Magyarországon árnyékolástechnikai (redőny) alkatrész bolt (tudomásunk szerint) nincs. A redőnyÁRUHÁZ.hu webáruházban a lakosság számára legkeresettebb alkatrészeket kínáljuk. Ezek közül is a legkeresettebb a redőnyalkatrész.
A mai korszerű redőnyök több típusa is könnyedén javítható. Ezt egyre többen kihasználva saját kezűleg kezdenek hozzá redőnyeik, reluxáik (stb.) javításához. Az elromlott, elkopott alkatrész pótlásához az internet használva, hamar eljutnak hozzánk, és webáruházunkból megrendelik a szükséges alkatrészt. Több esetről is tudunk, ahol a postaköltség (ezt a vevő fizeti) ellenére is, olcsóbban javították meg redőnyeiket, mintha szakembert hívtak volna. Természetesen vannak olyan redőnytípusok és olyan műveletek, amikhez mindenképp szakembert ajánlunk, de az esetek nagy többségében egyszerűen boldogul bárki. Pl.: gurtni cseréhez sem minden esetben van szükség szakemberre, mi a segítségére leszünk. Keressen elérhetőségeinken.
Érdemes elolvasni a GYakran Ismételt Kérdések (GYIK, bal oldali menü, vagy katt. ide).
Termékeink száma eléri a több ezer darabot is, de a webáruházunkban a leggyakoribb termékeket tettük fel. Ha Önnek olyan alkatrészre van szüksége, amit itt nem talált, keressen minket elérhetőségeinken.
Késztermékeket is árulunk. Ezeket a méretre készített redőnyöket, szúnyoghálókat, reluxákat, szalagfüggönyöket, stb. csomagban elküldjük, amit már csak fel kell szerelnie. A felszereléshez szükséges csavarokat, kellékeket ajándékba adjuk.

Webáruházunkat folyamatosan fejlesztjük. Célunk egy olyan átlátható, bárki számára egyszerűen kezelhető webáruházat létrehozni, ahol mindenki megtalálja amit keres. Ha úgy gondolja van olyan ötlete, amivel segítségünkre lehet, szívesen vesszük. Küldje el véleményét az oldalról vagy a termékeinkről. Próbálunk minden termékről ismertetőt és sok képet elhelyezni az oldalon. Ha van kedve, készítsen fotókat a redőnyjavításról, küldje el és mi ezeket közzétesszük az oldalon. Ezzel is segítheti a mi és többi vásárló dolgát. Előre is köszönjük.

Jó vásárlást és javítást kíván a redőnyÁRUHÁZ csapata!

Kosár:
redőny alkatrész webáruház kosár
Megrendelését telefonon és e-mail-ben is leadhatja
Elérhetőségek
 e-mail küldés a redőnyáruház szakembereinek

redonyaruhaz.hu telefonos elérhetősége

Akciók