Mozgatható, rolós szúnyogháló megrendelhető csomagban.

rolós szúnyoghálóFüggőleges irányba mozgatható, rolós szúnyogháló, ablakokra:  

    10 900 Ft/m2 

Fehér és barna színű alumínium sínnel és tokkal. Redőnytől független, teljesen külön álló tokkal és sínnel rendelkezik. Felrakható a meglévő redőnytok alá is. Az alsó beakasztós rész akadályozza meg a rolós háló feltekeredését a tokba.

Választható színben (RAL színskála)is rendelhető rolós szúnyogháló, ennek négyzetméter ára: 13 900 Ft. A szúnyogháló minden esetben szürke, üvegszál erősítésű UV stabil anyagból készül.


oldalirányba elhúzható szúnyogháló
Vízszintesen, oldalirányba elhúzható szúnyogháló, ajtókra:

13 900 Ft/m2

Vízszintes szúnyogháló Általában ajtókhoz használjuk. A háló anyaga UV stabil, szürke színű, tartós, üvegszálas műanyag. A többi alkatrésze alumínium. Vízszintes működésű, oldalra húzható.. A tok oldalt helyezkedik el, általában az ajtó zsanérok felől, az ajtó tokon. A sínek alul és felül. A háló a sínekben fut. Duplaszárnyú ajtóra is alkalmazható. Oda is fel lehet szerelni, ahol van redőny. Az alapárban a fehér és sötétbarna ára van benne. Lehet rendelni a RAL színskálából, ekkor egy négyzetméter ára: 17 900 Ft


Színterezett rolós szúnyogháló termékbemutató videó:


Rendeljen webáruházunkból mozgatható szúnyoghálót!Írja ide milyen méretre lenne szüksége és mi küldünk Önnek egy egyedi árajánlatot!E-mail cím: (amire a választ küldhetjük)


Telefonszám:


Kosár:
redőny alkatrész webáruház kosár
Megrendelését telefonon és e-mail-ben is leadhatja
Elérhetőségek
 e-mail küldés a redőnyáruház szakembereinek

redonyaruhaz.hu telefonos elérhetősége
Akciók