Cégünkről

Néhány szóban rólunk:

2009 nyarán indítottuk el webáruházunkat. Az ötletet az adta, hogy ma Magyarországon árnyékolástechnikai (redőny) alkatrészbolt (tudomásunk szerint) akkoriban nem volt. A redőnyÁRUHÁZ.hu webáruházban a lakosság számára legkeresettebb alkatrészeket kínáljuk. Ezek közül is a legkeresettebb a redőnyalkatrész.

A mai korszerű redőnyök több típusa is könnyedén javítható. Ezt egyre többen kihasználva saját kezűleg kezdenek hozzá redőnyeik, reluxáik és egyéb árnyékolástechnikai berendezések javításához. Az elromlott, elkopott alkatrész pótlásához az internet használva, hamar eljutnak hozzánk, és webáruházunkból megrendelik a szükséges alkatrészt. Több esetről is tudunk, ahol a postaköltség (ezt a vevő fizeti) ellenére is, olcsóbban javították meg redőnyeiket, mintha szakembert hívtak volna. Természetesen vannak olyan redőnytípusok és olyan műveletek, amikhez mindenképp szakembert ajánlunk, de az esetek nagy többségében egyszerűen boldogul bárki. Pl.: gurtni cseréhez sem minden esetben van szükség szakemberre, mi a segítségére leszünk. Keressen elérhetőségeinken. Érdemes elolvasni a Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunkat, ahol számos hasznos információt találhat.

Termékeink száma eléri a több ezer darabot is, de a webáruházunkban a leggyakoribb termékeket tettük fel. Ha Önnek olyan alkatrészre van szüksége, amit itt nem talált, keressen minket elérhetőségeinken. Késztermékeket is árulunk. Ezeket a méretre készített redőnyöket, szúnyoghálókat, reluxákat, szalagfüggönyöket csomagban elküldjük, amit már csak fel kell szerelnie. A felszereléshez szükséges csavarokat, kellékeket ajándékba adjuk.

Webáruházunkat folyamatosan fejlesztjük. Célunk egy olyan átlátható, bárki számára egyszerűen kezelhető webáruházat létrehozni, ahol mindenki megtalálja amit keres. Ha úgy gondolja van olyan ötlete, amivel segítségünkre lehet, szívesen vesszük. Küldje el véleményét az oldalról vagy a termékeinkről. Próbálunk minden termékről ismertetőt és sok képet elhelyezni az oldalon. Ha van kedve, készítsen fotókat a redőnyjavításról, küldje el és mi ezeket közzétesszük az oldalon. Ezzel is segítheti a mi és többi vásárló dolgát. Előre is köszönjük és jó vásárlást kívánunk!

Miért a redőnyÁRUHÁZ.hu?

Folyamatosan bővülő alkatrész választékkal, havonta más-más akcióval, egyre több késztermékkel, házhoz-szállítással, garanciával, nagykereskedelmei kedvezménnyel várunk mindenkit. Segítjük aki hozzánk fordul. Mert ha redőny alkatrész, akkor redőnyÁRUHÁZ.hu

Házhoz visszük!

Alkatrészeinket és késztermékeinket is csomagszállító cégeken keresztül juttatjuk el az Ön otthonába. A megrendelt termékeket igény esetén a csomag kézhezvételkor a futárnak is kifizetheti. Minden megrendelést visszaigazolunk, csak ezután történik a postázás. Rendelését a weboldalon, e-mailben és telefonon is leadhatja. Csomagolási költséget nem számolunk fel. A szállítás pontos költségét visszaigazoláskor közöljük. Adatait bizalmasan kezeljük.

Segítség

Alkatrész kiválasztásánál akadt el, vagy csak nem tudja mi a pontos neve annak az alkatrésznek amire szüksége lenne? Bármilyen árnyékolástechnikával kapcsolatos kérdését felteheti munkatársainknak! Szakembereink munkanapokon reggel 8:00-tól egészen 18:00-ig a rendelkezésükre állnak. Kérdéseit e-mailen vagy az oldalon elhelyezett űrlapokon keresztül is felteheti. Kérdés előtt ajánlott elolvasni a gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K.) aloldalunkat, amiben talán választ is kaphat kérdésére.

Nagykereskedelem

Vállalkozásunk redőny és más árnyékolástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkozik. Nagykereskedelmi partnerünk szeretne lenni? Kérjük regisztráljon viszonteladói partnerként oldalunkon. A folyamatos alkatrészellátás, terméklista bővítés, alacsony ár miatt érdemes minket választania. Összeszerelt méretre gyártott termékeket is készítünk partnereink számára.