Szállítás

MPL vagy GLS Futárszolgálat

Csomagjainkat az MPL és a GLS futárszolgálat szállítja el Önhöz. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez is olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol bármikor elérhető. Csomagolásért külön költségeket nem számoljuk fel. A futárnál akár bankkártyával is fizethet!

Futárcégeink maximum 230 cm-ig tudnak szállítani. E feletti rendelés esetén csak saját autóval tudjuk kiszállítani a termékeket előzetes megbeszélés után. 

Szállítási díj utánvétellel 200cm-ig*: 2490 Ft
Szállítási díj előreutalással 200cm-ig*: 2190 Ft
Szállítási díj utánvétellel 200cm felett**: 5490 Ft
Szállítási díj előreutalással 200cm felett**: 5190 Ft


*200cm-nél nem szélesebb, magasabb vagy hosszabb termékek és alkatrészek esetén.
**200cm-nél szélesebb, magasabb vagy hosszabb termékek és alkatrészek esetén.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelt és már kipostázott csomagok át nem vétele estén a “Visszakézbesítés” díja, az elküldött csomagszállítási ár és + 900 Ft, amit kiszámlázunk. Kiegészítő szolgáltatások külön díj ellenében igénybe vehetők. Csomag átvétele során, kérjük jól nézze meg a csomagolás sértetlenségét!

Figyelem: amennyiben olyan külsérelmi nyomot tapasztal, ami a nem megfelelő szállításra utal, a csomagot a futár jelenlétében bontsa ki és kérje a csomag sérüléséről a jegyzőkönyv felvételét. A szállításból adódó reklamációt, csak ebben az esetben tudjuk elfogadni.

Miért a redőnyÁRUHÁZ.hu?

Folyamatosan bővülő alkatrész választékkal, havonta más-más akcióval, egyre több késztermékkel, házhoz-szállítással, garanciával, nagykereskedelmei kedvezménnyel várunk mindenkit. Segítjük aki hozzánk fordul. Mert ha redőny alkatrész, akkor redőnyÁRUHÁZ.hu

Nagykereskedelem

Vállalkozásunk redőny és más árnyékolástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkozik. Nagykereskedelmi partnerünk szeretne lenni? Kérjük regisztráljon viszonteladói partnerként oldalunkon. A folyamatos alkatrészellátás, terméklista bővítés, alacsony ár miatt érdemes minket választania. Összeszerelt méretre gyártott termékeket is készítünk partnereink számára.