Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot:Miért a redőnyÁRUHÁZ.hu?

Folyamatosan bővülő alkatrész választékkal, havonta más-más akcióval, egyre több késztermékkel, házhoz-szállítással, garanciával, nagykereskedelmei kedvezménnyel várunk mindenkit. Segítjük aki hozzánk fordul. Mert ha redőny alkatrész, akkor redőnyÁRUHÁZ.hu

Házhoz visszük!

Alkatrészeinket és késztermékeinket is csomagszállító cégeken keresztül juttatjuk el az Ön otthonába. A megrendelt termékeket igény esetén a csomag kézhezvételkor a futárnak is kifizetheti. Minden megrendelést visszaigazolunk, csak ezután történik a postázás. Rendelését a weboldalon, e-mailben és telefonon is leadhatja. Csomagolási költséget nem számolunk fel. A szállítás pontos költségét visszaigazoláskor közöljük. Adatait bizalmasan kezeljük.

Nagykereskedelem

Vállalkozásunk redőny és más árnyékolástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkozik. Nagykereskedelmi partnerünk szeretne lenni? Kérjük regisztráljon viszonteladói partnerként oldalunkon. A folyamatos alkatrészellátás, terméklista bővítés, alacsony ár miatt érdemes minket választania. Összeszerelt méretre gyártott termékeket is készítünk partnereink számára.