Rolós szúnyogháló rendszer ablakokhoz

Code: N/A

21990 Ft

Minimális
rendelési ár*
21990 Ft

Négyzetméter
Költség
Kiürítés
Mennyiség
(darab)

Egyedi méretre gyártott rolós szúnyogháló ablakokhoz.

Függőleges irányba mozgatható, rolós szúnyogháló, ablakokra.Fehér és barna színű alumínium sínnel és tokkal. Redőnytől független, teljesen külön álló tokkal és sínnel rendelkezik. Felrakható a meglévő redőnytok alá is. Az alsó beakasztós rész akadályozza meg a rolós háló feltekeredését a tokba.

A méret megadásánál mindig a bruttó méretet kell megadni (szélesség x magasság)

Választható színben (RAL színskála) is rendelhető rolós szúnyogháló + 25%-os felárral.

A szúnyogháló minden esetben szürke, üvegszál erősítésű UV stabil anyagból készül.

Csavarokat, csavartakaró kupakokat ajándékba adjuk.

Ha egy terméknél minimális árat tüntettünk fel, akkor a termék esetén ez a minimum ár, melyet rendeléskor számolunk. Tehát, ha egy termék minimális rendelési ára 5000 Ft / m2, de az Ön által megadott méretek alapján a termék ára 4000 Ft-ra jön ki, akkor az Ön rendelését 5000 Ft-osnak tekintjük.

FIGYELEM: a minimális rendelési ár csakis a négyzetméter és folyóméter árakra vonatkozik, tehát a kiegészítő szolgáltatásokat és termékeket (például: osztottság, plusz ablak, kétfelé húzhatóság, fali konzolok száma, egyéb) ezen felül számoljuk fel.

A karnis ára: 5990 Ft / méter

Minimum rendelési ár a karnisból 5990 Ft. Az ez alatti - megadott méretek alapján kiszámolt - összeg is a minimum összeg szerint kerül elszámolásra. Tehát, ha Ön egy 0,8 méter szélességű karnist kíván rendelni, akkor ennek az ára 5990 Ft lesz.

A magasságot mindkét oldalon le kell mérni. Amennyiben különbség mutatkozik a két oldal között, a kisebbet kell alapul venni, hogy a mozgatás során ne akadjon meg sehol az ajtó.

Alul nincs sin, a rögzítés a felső sínnel történik.

A szélesség megállapításához vegye figyelembe, hogy a harmonikaajtó becsukott állapotban sem teljesen feszes, harmonikaszerűen állnak a lamellák, így egy pár centimétert rá lehet számolni a szélességre. A hagyományos harmonikaajtó lamellái 11 cm szélesek.

Kérdése van? Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken keresztül.

A hagyományos műanyag redőnyt, 160 cm szélesség fölött meg kell osztani.

Amennyiben osztott tokos redőnyt rendel, adja meg az osztás helyét. Kintről nézve jobb oldalról. A gurtni/zsinór a redőny két szélén lesz, ha másképp szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.