Rolós szúnyogháló rendszer ajtókhoz

Code: N/A

26990 Ft

Minimális
rendelési ár*
38000 Ft

Négyzetméter
Költség
Kiürítés
Mennyiség
(darab)

Egyedi méretre gyártott rolós szúnyogháló ajtó.

Általában ajtókhoz használjuk. Nagyszerű egy teraszajtóra vagy erkélyajtóra. Dupla-szárnyú ajtóra is alkalmazható. A méret megadásánál mindig a bruttó méretet kell megadni a rögzítő fülekkel együtt. Egyik oldalt 1 cm a másik oldalt 2 cm a rögzítő fül. 

Meg lehet adni a nyílás méretet is, viszont a szélességhez minimum 7 cm-t, a magassághoz pedig 6 cm-t hozzáadni, hogy teljesen takarja be a nyílást.  Ez esetben ellenőrizni kell a kapott méretet, hogy biztosan beférjen a helyére. 

Ha szélesebb lesz a kívántnál akkor az alsó és a felső sínből a helyszínen pontosra lehet vágni, a magasság inkább a mérvadó mert abból nehezebb a visszavágás. 

Alul és felül helyezkednek el a sínek, amik 3 cm magasak. A háló a sínekben fut. Tehát lesz egy 3 cm magas sín, amit át kell lépni. Nincs probléma, ha a küszöb is ilyesmi magas. Felszerelni fel lehet küszöb nélküli helyre is, de vigyázni kell rá, hogy ne rúgjunk bele.

A tok oldalt helyezkedik el. Univerzális, azaz bármelyik oldalra szerelhető. Ez a típus tökéletes olyan helyre, ahol két ajtó van és az egyik befele, a másik kifele nyílik. Oda is fel lehet szerelni, ahol van redőny.

Az alapárban a fehér és sötétbarna ára van benne. Lehet rendelni a RAL színskálából + 25 %-os felárral.

Ha egy terméknél minimális árat tüntettünk fel, akkor a termék esetén ez a minimum ár, melyet rendeléskor számolunk. Tehát, ha egy termék minimális rendelési ára 5000 Ft / m2, de az Ön által megadott méretek alapján a termék ára 4000 Ft-ra jön ki, akkor az Ön rendelését 5000 Ft-osnak tekintjük.

FIGYELEM: a minimális rendelési ár csakis a négyzetméter és folyóméter árakra vonatkozik, tehát a kiegészítő szolgáltatásokat és termékeket (például: osztottság, plusz ablak, kétfelé húzhatóság, fali konzolok száma, egyéb) ezen felül számoljuk fel.

A karnis ára: 5990 Ft / méter

Minimum rendelési ár a karnisból 5990 Ft. Az ez alatti - megadott méretek alapján kiszámolt - összeg is a minimum összeg szerint kerül elszámolásra. Tehát, ha Ön egy 0,8 méter szélességű karnist kíván rendelni, akkor ennek az ára 5990 Ft lesz.

A magasságot mindkét oldalon le kell mérni. Amennyiben különbség mutatkozik a két oldal között, a kisebbet kell alapul venni, hogy a mozgatás során ne akadjon meg sehol az ajtó.

Alul nincs sin, a rögzítés a felső sínnel történik.

A szélesség megállapításához vegye figyelembe, hogy a harmonikaajtó becsukott állapotban sem teljesen feszes, harmonikaszerűen állnak a lamellák, így egy pár centimétert rá lehet számolni a szélességre. A hagyományos harmonikaajtó lamellái 11 cm szélesek.

Kérdése van? Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken keresztül.

A hagyományos műanyag redőnyt, 160 cm szélesség fölött meg kell osztani.

Amennyiben osztott tokos redőnyt rendel, adja meg az osztás helyét. Kintről nézve jobb oldalról. A gurtni/zsinór a redőny két szélén lesz, ha másképp szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.