Hagyományos műanyag redőny

Code: 70101

14490 Ft

Minimális
rendelési ár*
18840 Ft

Négyzetméter
Költség
CsokoládéCsokoládéFaFaFehérFehérKoloniálKoloniálKongóKongóMogyoróMogyoró
Kiürítés
Mennyiség
(darab)

A redőnytok lindab lemezből készül. Rozsdamentes, horganyzott, színterezett (anyagában festett) fém lemezből hajlítják. Nem rozsdásodik, nem fakul, az időjárásnak ellenáll. A redőnytok méretét a redőny magassága határozza meg. Minél magasabb a redőny annál több redőnylécből áll. A redőny teljesen felhúzott állapotban a redőnytokba el kell férnie az összes redőnylécnek. Három méretben készül:

  • 140mm-es redőnytokba, 170 cm magas redőny lécei férnek el,
  • 160mm-es redőnytokba, 240 cm magas redőny lécei férnek el,
  • 180mm-es redőnytokba, 300 cm magas redőny lécei férnek el.

A redőny tokvégek a redőnytok méretéhez készülnek. Színerezett vas lemezből vannak hajlítva. A redőnytokhoz a tok színével megegyező popszegeccsel (3db/oldal) van rögzítve.

Ha osztást szeretne redőnyébe, akkor e-mailben jelezze külön.

A redőnylécek műanyagból készülnek. A redőnylécek színe választható, mindegyik teljesen fényzáró, így napközben is lehet teljes sötétség a szobában. A redőnylécek több légkamrával rendelkeznek, így könnyűek és hőszigetelést is ellátnak. A lécek ívesek, így könnyen feltekerednek a redőnytengelyre. Bordázott a belső oldaluk, ezzel is merevebbek. A legalsó léc műanyag betétes záróléc, erre csavarozzuk a kupakos ütközőt, ami megállítja redőnylécet és nem engedi túlhúzni.

FIGYELEM! A színes műanyag redőnylécek nagy hő hatására deformálódhatnak, veszthetnek színükből.

A legtartósabb a fehér szín, ha mindenképp színest szeretne akkor az alumínium redőnyt ajánljuk.

A redőnylábak vagy más néven redőny lefutók műanyagból készülnek. A lefutókat lehet kérni külön kefe betéttel ellátva, amik  csendes működést biztosítanak és a szél sem zörgeti a léceket. Műanyag redőnytengellyel és hagyományos műanyag redőnytárcsával szállítjuk. Csavarokat és szerelékeket is adunk hozzá.

Zsinóros vagy gurtnis redőny automatát AJÁNDÉKBA ADJUK!

Ha egy terméknél minimális árat tüntettünk fel, akkor a termék esetén ez a minimum ár, melyet rendeléskor számolunk. Tehát, ha egy termék minimális rendelési ára 5000 Ft / m2, de az Ön által megadott méretek alapján a termék ára 4000 Ft-ra jön ki, akkor az Ön rendelését 5000 Ft-osnak tekintjük.

FIGYELEM: a minimális rendelési ár csakis a négyzetméter és folyóméter árakra vonatkozik, tehát a kiegészítő szolgáltatásokat és termékeket (például: osztottság, plusz ablak, kétfelé húzhatóság, fali konzolok száma, egyéb) ezen felül számoljuk fel.

A karnis ára: 5990 Ft / méter

Minimum rendelési ár a karnisból 5990 Ft. Az ez alatti - megadott méretek alapján kiszámolt - összeg is a minimum összeg szerint kerül elszámolásra. Tehát, ha Ön egy 0,8 méter szélességű karnist kíván rendelni, akkor ennek az ára 5990 Ft lesz.

A magasságot mindkét oldalon le kell mérni. Amennyiben különbség mutatkozik a két oldal között, a kisebbet kell alapul venni, hogy a mozgatás során ne akadjon meg sehol az ajtó.

Alul nincs sin, a rögzítés a felső sínnel történik.

A szélesség megállapításához vegye figyelembe, hogy a harmonikaajtó becsukott állapotban sem teljesen feszes, harmonikaszerűen állnak a lamellák, így egy pár centimétert rá lehet számolni a szélességre. A hagyományos harmonikaajtó lamellái 11 cm szélesek.

Kérdése van? Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken keresztül.

A hagyományos műanyag redőnyt, 160 cm szélesség fölött meg kell osztani.

Amennyiben osztott tokos redőnyt rendel, adja meg az osztás helyét. Kintről nézve jobb oldalról. A gurtni/zsinór a redőny két szélén lesz, ha másképp szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.