Szúnyoghálóval kombinált alumínium redőny

Code: 80101

45500 Ft

Minimális
rendelési ár*
59150 Ft

Négyzetméter
Költség
Aranytölgy - 1Aranytölgy - 1
+7000 Ft
/ m2
Aranytölgy - 2Aranytölgy - 2
+7000 Ft
/ m2
DióDió
+7000 Ft
/ m2
Ezüst - 1Ezüst - 1Ezüst - 2Ezüst - 2FaFa
+3000 Ft
/ m2
FehérFehérKolóniálKolóniálKongóKongóMahagóniMahagóni
+8000 Ft
/ m2
Kiürítés
Mennyiség
(darab)

Szúnyoghálóval kombinált alumínium redőny.

Alumínium lemezből készülő redőnytok, fém redőnytengely, csapágyas redőnytárcsa , alumínium redőnyláb. Mini alumínium redőnyléc, gurtnis mozgatás. A redőnyt a tok végprofilon elhelyezett furatokon keresztül lehet felszerelni. A redőnylábak felcsavarozásához tipliket és csavarokat ajándékba adjuk.

Alumínium redőnyét kérheti motoros változatban is fali kapcsolós vagy rádiós változatban valamint szúnyoghálóval kombinált típusban.

Az árak színenként változhatnak. (Dió, Aranytölgy, Mahagóni)

Osztással is lehet kérni a redőnyöket.

RAL színskálából is lehet választani redőnytokot, lefutót, + 25 % felárral. Ezekről kérjük érdeklődjön e-mailben.

Ha egy terméknél minimális árat tüntettünk fel, akkor a termék esetén ez a minimum ár, melyet rendeléskor számolunk. Tehát, ha egy termék minimális rendelési ára 5000 Ft / m2, de az Ön által megadott méretek alapján a termék ára 4000 Ft-ra jön ki, akkor az Ön rendelését 5000 Ft-osnak tekintjük.

FIGYELEM: a minimális rendelési ár csakis a négyzetméter és folyóméter árakra vonatkozik, tehát a kiegészítő szolgáltatásokat és termékeket (például: osztottság, plusz ablak, kétfelé húzhatóság, fali konzolok száma, egyéb) ezen felül számoljuk fel.

A karnis ára: 5990 Ft / méter

Minimum rendelési ár a karnisból 5990 Ft. Az ez alatti - megadott méretek alapján kiszámolt - összeg is a minimum összeg szerint kerül elszámolásra. Tehát, ha Ön egy 0,8 méter szélességű karnist kíván rendelni, akkor ennek az ára 5990 Ft lesz.

A magasságot mindkét oldalon le kell mérni. Amennyiben különbség mutatkozik a két oldal között, a kisebbet kell alapul venni, hogy a mozgatás során ne akadjon meg sehol az ajtó.

Alul nincs sin, a rögzítés a felső sínnel történik.

A szélesség megállapításához vegye figyelembe, hogy a harmonikaajtó becsukott állapotban sem teljesen feszes, harmonikaszerűen állnak a lamellák, így egy pár centimétert rá lehet számolni a szélességre. A hagyományos harmonikaajtó lamellái 11 cm szélesek.

Kérdése van? Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken keresztül.

A hagyományos műanyag redőnyt, 160 cm szélesség fölött meg kell osztani.

Amennyiben osztott tokos redőnyt rendel, adja meg az osztás helyét. Kintről nézve jobb oldalról. A gurtni/zsinór a redőny két szélén lesz, ha másképp szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.